J.B. Kassarjian govornik na Spark.me konfenerenciji u Bečićima

0 komentar(a)
J.B. Kassarjian, Foto: Spark.me
J.B. Kassarjian, Foto: Spark.me
Ažurirano: 22.02.2015. 11:27h

Profesor J.B. Kassarjian, jedan od najpriznatijih svjetskih stručnjaka u oblasti liderstva i upravljanja promjenama, još jedan je od govornika na Spark.me konferenciji, koja se održava 31. maja i 1. juna, u Bečićima.

Profesor Kassarjian predaje menadžment na Babson College (Boston, SAD) i ima titulu profesor emeritus na poslovnoj školi IMD (Lozana, Švajcarska). Ranije je bio profesor na Harvardskoj školi biznisa (Boston, SAD), kada je, između ostalog, radio i na uspostavljanju poslovnih škola pod okriljem ove institucije u Iranu i na Filipinima. Profesor Kassarjian je angažovan i kao konsultant većeg broja privatnih i javnih organizacija u Sjevernoj i Južnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Aziji, posebno u oblastima upravljanja promjenama, strategijskog restrukturiranja i izgradnje timova zaduženih za strategijsko upravljanje. Njegov paket studijskih slučajeva, “Sony Europa (A), (B) i (C)”, dobio je nagradu EFMD kao najbolji studijski slučaj u oblasti upravljanja promjenama u 1999. godini, dok je studijski slučaj “Shaping Spaarbeleg: Real and Unreal” nagrađen 2000. godine kao najbolji u kategoriji opšteg menadžmenta u izboru ECCH/Business Week.

Spark.me je interaktivna konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Konferencija je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250 eura, ali do 28. februara traje Early Bird popust, pa se karte trenutno mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije, po cijeni od svega 100 eura, odnosno 50 eura za studente.

Konferencija Spark.Me se održava u hotelu Mediteran u Bečićima, u organizaciji kompanije Domen, agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Bonus video: