Joković uputio čestitke povodom Dana opštine u Kotoru i Tivtu

"Kotorska nesvakidašnja ljepota, kulturno, istorijsko, duhovno i intelektualno nasleđe, dovoljni su da grad pod zaštitom UNESKO-a, iskorišćavanjem postojećih potencijala na pravi način, postane vodeća turistička i pomorska destinacija", ocijenio je on
59 pregleda 1 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Filip Roganović
Vladimir Joković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 21.11.2018. 09:07h

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković uputio je čestitke povodom Dana opštine u Kotoru i Tivtu.

„Kotorska nesvakidašnja ljepota, kulturno, istorijsko, duhovno i intelektualno nasleđe, dovoljni su da grad pod zaštitom UNESKO-a, iskorišćavanjem postojećih potencijala na pravi način, postane vodeća turistička i pomorska destinacija. To će, svakako, značajno uticati na unapređenje cjelokupne turističke ponude ne samo Kotora već i cijele Crne Gore", stoji u čestitki Jokovića povodom Dana opštine Kotor.

Tivat, kako je kazao, pokušava da se razvija kao prepoznatljiva i prestižna turistička destinacija ne samo u regionu, već i šire.

"Da bi u tome uspio, potrebno je znati iskoristiti i usmjeriti sve potencijale koje kao divan primorski grad posjeduje. Inače, Tivat je već prepoznat po dobrim međunacionalnim i međukonfesionalnim odnosima, međusobnom poštovanju i razumijevanju, koje treba njegovati i sačuvati i za generacije koje dolaze'', navodi Joković u čestitki povodom Dana opštine Tivat.

Bonus video: