Povoljnije usluge rominga za Mtel korisnike koji putuju na Kosovo i u Sloveniju

296 pregleda 3 komentar(a)
mobilni telefon, roming, Foto: Shutterstock.com
mobilni telefon, roming, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 11.02.2015. 13:03h

Korisnici Mtel mobilne mreže za 4,9 eura dobijaju tiket na 15 dana i koristite povoljnije usluge rominga na Kosovu i u Sloveniji, a oni koji često putuju u te države, mogu da odaberu Prvu klasu za komunikaciju do kraja 2015. godine za 29 eura.

Kupovinom tiketa korisnici dobijaju neograničene odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Slovenija (u Sloveniji) i IPKO (na Kosovu) i ka mtel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz Telekom Slovenija i IPKO i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), neograničeni mobilni Internet, dok se nalaze u romingu u Sloveniji (Telekom Slovenija) i Kosovu (IPKO).

U kompaniji navode da je prije odlaska na put neophodno aktivirati m:roming ponudu putem menija *105# i pri dolasku na Kosovo odaberu IPKO mrežu, a u Sloveniji Telekom Slovenija mrežu. Osim mtel menija *105#, korisnici mogu aktivirati dodatke za roming i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600 ili odlaskom u poslovnicu Mtela.

Ponuda važi za sve pripejd, postpejd i biznis korisnike Mtela-a, osim za korisnike Revolucija 060 paketa.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi kompanije, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: