Play+ paketi: Deezer, Capture, WhatsApp bez dodatne naplate

0 komentar(a)
Instagram, Foto: Shutterstock
Instagram, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.02.2015. 13:22h

Novi Play+ paketi u Telenoru su optimizovani za korisnike pametnih telefona i daju još više minuta, poruka, brzih megabajta, kao i dodatan internet saobraćaj za digitalne servise.

"Uz nove Play+ pakete možete odabrati najnovije pametne telefone po cijeni već od 1 euro ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rata bez kamate", poručuju iz Telenora.

U zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu aktivirati jedan, dva ili tri digitalna servisa u okviru pretplate bez dodatne naplate, iz ponude digitalnih servisa: Deezer, Capture, Novinarnica, Sport Uživo i WhatsApp.

Prilikom aktivacije servisa korisnici dobijaju i dodatan internet saobraćaj za korišćenje ovih servisa.

"Novinarnica je servis koji pruža pristup časopisima kao što su National Geographic, Cosmopolitan, Politikin zabavnik i Vrele gume, bilo kad i bilo gdje. Capture omogućava svakom korisniku da na svom nalogu u cloudu čuva sva dokumenta i fotografije sa telefona, koje može dijeliti sa prijateljima. Muzički servis Deezer u svojoj bazi ima više od 30 miliona pjesama strane i domaće muzike i omogućava svakom korisniku da sluša svoju omiljenu muziku gdje god da se nalazi, kao i da pravi plejliste i dijeli omiljene pjesme na društvenim mrežama", dodaje se u saopštenju.

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu Telenora.

Bonus video: