Ramon De Leon na ovogodišnjem Sparku

Organizatori Spark.me najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji su postigli
0 komentar(a)
Spark.me, Foto: Spark.me
Spark.me, Foto: Spark.me
Ažurirano: 21.01.2015. 15:55h

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, počinje 31. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima.

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, kao i da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Spark je tokom protekle dvije godine imao preko 800 učesnika, te 37 međunarodno priznatih govornika, među kojima su nastupali svjetski poznati predavači kao što su Alf Ren (jedan od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi), Dejvid Armano (direktor za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu), Skot Berkun (autor nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta) i Toni Konrad (poznati investitor iz Silicijumske doline i direktor about.me).

Prvi potvrđeni Spark.me predavač je Ramon De Leon, ekspert za društvene medije iz Čikaga. De Leon je pionir kada su u pitanju online prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja. Kao internet marketing menadžer šest Domino’s Pizza lokala povećao je prodaju za 50 odsto i doprinio stvaranju biznisa koji godišnje zarađuje 7 miliona dolara. Zbog velikog iskustva i energije kojom zrači na sceni, izuzetno je tražen kao govornik širom svijeta. Predavao je na raznim događajima kao što su INBOUND u Bostonu, CMO Asia Summit u Kini, TechCrunch u Rimu, LeWeb u Parizu i ad:tech u Sidneju.

Organizatori Spark.me najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji su postigli.

Iako je konferencija zakazana za sami kraj maja i početak juna, kotizacije možete kupiti već sada na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 250 eura, ali je organizator u srijedu, 21. januara, u prodaju pustio 50 karata po promotivnoj cijeni od 50 eura, odnosno 50 studentskih karata po cijeni od 30 eura.

Iskustva od prethodne dvije godine su pokazala da za konferenciju vlada ogromno interesovanje i da svi žele što prije osigurati svoje učešće. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2015. godine.

"Kompanija Domen ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži marketing i internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj crnogorske poslovne i start-up scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o savremenim modelima poslovanja, i mogućnostima interneta kroz edukaciju, takmičenje i druženje", kazala je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije Domen, koja je organizator Spark.me konferencije.

Bonus video: