Pouzdan veliki servis motora samo uz komplet kvalitetnih djelova

Vodena pumpa i ostali priključni djelovi su vrlo bitni za pravilan rad motora nakon velikog servisa.
735 pregleda 0 komentar(a)
Komplet za distribuciju, Foto: Continental
Komplet za distribuciju, Foto: Continental
Ažurirano: 03.12.2014. 13:07h

Besprekoran rad motora nakon velikog servisa može se garantovati samo ako su svi djelovi seta za distribuciju visokog kvaliteta i potpuno netaknuti, ističu eksperti kompanije ContiTech, vodećeg svjetskog proizvođača pogonskih kaiševa za prvu ugradnju, koji posluje u oviru kompanije Continental.

Zato ova kompanija od 2008. godine isporučuje komplet koji osim zupčastog remena sadrži i pumpu za vodu visokog kvaliteta. Vodena pumpa je takođe označena sa “ContiTech”, što dokazuje da kompanija garantuje za kvalitet ovog proizvoda.

ContiTech komplet “sve u jednom” sadrži zupčasti kaiš, natezače, priključne elemente i vodenu pumpu, pa profesionalnim serviserima nudi dosta prednosti i značajno pojednostavljuje njihov posao prilikom takozvanog velikog servisa motora.

Komplet za distribuciju u koji je uključena i vodena pumpa u početku je bio dostupan za samo 70 tipova automobila, dok sada ponuda obuhvata 120 modela, a u planu je dalje proširenje.

Proizvodi ContiTech su na našem tržištu dostupni kroz mrežu firme “Castellana”, gdje je u toku akcija u okviru koje se nudi popust od 25%.

Aplikacijom do svih djelova

Nova “ContiDrive” aplikacija za pametne telefone čini da čitav svijet ContiTech kaiševa i priključnih komponenti bude dostupan na jednom mjestu.

Artikal koji vas interesuje možete da potražite direktnim ukucavanjem broja artikla u polje za pretraživanje ili ubacivanjem podataka o vozilu.

“ContiDrive” nudi i informacije o određenom artiklu. Tu je i lista djelova, fotografije, savjeti i uputstva za ugradnju, kao i primjena na vozilu. Priloženi skener za QR kod je takođe jedan od načina za pristup informacijama.

Bonus video: