Servisni karton automobila na mobilnom telefonu

Vlasnici Tojota vozila u Crnoj Gori putem svojih android uređaja mogu da instaliraju aplikaciju kroz koju se prikazuje svojevrsni servisni karton njihovog vozila.
355 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2014. 07:53h

Svim vlasnicima Toyota vozila u Crnoj Gori, na raspolaganju je nova aplikacija pod nazivom “Moja Toyota”, kroz koju se prikazuje svojevrstan servisni karton njihovog Toyota automobila.

Nakon preuzimanja aplikacije i identifikacije vozila pomoću broja šasije, vlasnicima Toyote omogućen je pregled i podsjetnik na jednostavno i povoljno održavanje njihovog vozila.

Takođe, aplikacija nudi pristup servisnim podacima, podsjeća na naredni termin servisnog pregleda i omogućava komunikaciju sa servisom direktnim telefonskim pozivom ili slanjem poruke. Vlasnik vozila može da se informiše o aktuelnoj posebnoj ponudi rezervnih djelova, dodatne opreme i novih usluga Toyota servisa.

Omogućen je i direktan poziv Toyotinoj službi za pomoć na putu. Aplikacija Moja Toyota, dostupna je besplatno, na Google Play onlajn prodavnici za android uređaje.

Galerija

Bonus video: