Castellana prijatno iznenadila vozače pred zimu

Akcija 3+1 važi za zimske gume Starfire, a na snazi su i popusti za akumulatore u iznosu od 25 odsto, i na autodjelove od 15 do 50 odsto.
227 pregleda 11 komentar(a)
Zimska guma Starfire, Foto: Saša Marković
Zimska guma Starfire, Foto: Saša Marković
Ažurirano: 12.11.2014. 13:03h

Pred početak zimske sezone, kompanija Castellana Co. priredila je još jedno prijatno iznenađenje za vozače i vlasnike vozila u Crnoj Gori.

U toku najnovije akcije odobreni su popusti od čak 25 odsto pri kuovini zimskih guma Starfire. Naime, uz kupljena 3 pneumatika, kupac dobija četvrtu gumu besplatno. Tako sa uračunatim popustom ove gume koštaju od 22 do 44 eura, zavisno od dimenzije. Na primjer, pneumatik vrlo popularne dimenzije u kategoriji vozila niže i srednje veličine, 195/65 R15, sa popustom staje 37,11 eura.

Za one kojima je potrebna nova baterija, Castellana nastavlja sa akcijom staro za novo. Kada donesete stari akumulator, na novi ćete dobiti popust od 25%. U ponudi su baterije proizvođača Banner i Loxa, svi sa 2 godine garancije.

Tu su i popusti na ulja od 20%, a na djelove od 15-50%, zavisno od brenda i tipa proizvoda.

“Ističemo da djelovi ugrađeni u servisu Castellane imaju garanciju od godinu, a Meyle HD djelovi četiri godine”, kazao nam je marketing menadžer Castellane Marko Zečević.

U ponudi su djelovi proizvođača Bosch, Flenor, Mahle, Sachs, Kayaba, ContiTech, Ruville, Textar, Lemforder, Ferodo, Graf… Mnoge od njih proizvođači automobila koriste za prvu ugradnju.

Popusti važe u svih 16 poslovnica Castellane do 13. decembra ove godine.

Bonus video: