KO JE BIO META?

Pucnjava u Moto klubu, uhapšen osumnjičeni

Kod njega je, prema informacijama iz policije, pronađeno oružje iz koga je ispaljen metak. Pištolj je poslat na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu
57 pregleda 13 komentar(a)
Hotel Park, Foto: Vuk Lajović
Hotel Park, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 28.10.2014. 06:35h

Budvanin Ivan Jovanović uhapšen je brzom intervencijom tamošnje policije, ubrzo nakon što je, kako se sumnja, pucao na lokal Moto klub, koji se nalazi u sklopu hotela Park.

On je hitac ispalio oko četiri sata ujutru, kada lokal zvanično nije radio. U Moto klubu, međutim, tada je bilo nekoliko osoba, pa inspektori provjeravaju da li je neko od njih bio Jovanovićeva meta. Odmah nakon što je prijavljeno da je došlo do upotrebe oružja, policijske patrole su blokirale taj dio grada, a Jovanoviću su lisice na ruke stavljene sat i po nakon pucnjave.

Kod njega je, prema informacijama iz policije, pronađeno oružje iz koga je ispaljen metak. Pištolj je poslat na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Jovanoviću je juče zamjenik osnovnog državnog tužioca u Kotoru odredio zadržavanje, zbog sumnje da je počinio krivična djela - izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja. Njega će, prema najavama, danas saslušati i sudija za istragu Osnovnog suda.

Preporučujemo za Vas