Milačić: Prosječna crnogorska porodica treba ponosno da paradira

126 pregleda 194 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 17.11.2018. 09:27h

Prava Crna Gora podržava slobodu na opredjeljenje, slobodu govora, slobodu izražavanja protesta, i ostala Ustavom garantovana prava, ali zadržava pravo da kritikuje one društvene fenomene za koje smatraju da nisu korisni po društvo i donose mu štetne posledice, navodi se u saopštenju Marka Milačića.

Milačić je kazao da ta partija ima jasan stav po pitanju Parade ponosa.

"Nije za ponos hvaliti se kakve ste seksualne orjentacije, niti s kim spavate u vašoj sobi. To je stvar lične intime, i potpuno je neprihvatljivo da građani svake godine plaćaju hirove ljudi koji se hvale s kim spavaju", poručio je Milačić.

On je ocijenio da se manifestacijama poput parade jačaju prava koja će dovesti do usvajanja djece od strane gej roditelja.

"To je činjenica kojoj se Prava Crna Gora duboko protivi i protiv koje će se boriti svim legalnim i zakonskim sredstvima".

Lider Prave Crne Gore smatra da im niko ne može oduzeti pravo da se protive "takozvanim modernim vrijednostima" dok "jednu prosječnu porodicu na čelu sa majkama pokušavaju da omalovaže i obezvrijede".

"Jer ako je iko na udaru u Crnoj Gori i ako iko treba ponosno da paradira, onda je to prosječna crnogorska porodica koja jedva preživljava od mjeseca do mjeseca. Crna Gora i mudra državna politika mora da promoviše rađanje, a ne usvajanje i to od strane istopolnih partnera. Crna Gora mora, prije svega, da rađa ako želi da bude vječna", zaključuje se u Milačićevom saopštenju.

Bonus video: