Lebron Džejms vozi Kiju K900

0 komentar(a)
Lebron Džejms Kija K900, Foto: Kia
Lebron Džejms Kija K900, Foto: Kia
Ažurirano: 24.10.2014. 10:31h

Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša NBA lige, postao je novi sportski ambasador Kije.

U svojoj 11-godišnjoj NBA karijeri po podacima Forbsa, “Kralj” je zaradio više od 450 miliona dolara i može sebi da priušti bilo koji auto koji poželi, ali je njegov najnoviji izbor luksuzna limuzina Kija K900.

„I prije nego što sam ušao u partnerstvo sa Kijom, vozio sam K900 i taj auto me zaista oduševio, tako da sam zaista uzbuđen što ću postati Kijin prvi luksuzni ambasador," rekao je Lebron Džejms.

"U ovom partnerstvu se radi o snazi velikog stila i performansi. Kija i K900 postavljaju pred izazov konvencionalnu mudrost i ljudima pokazuju kako treba razmišljati drugačije i s tim se slažem u potpunosti. Za mene partnerstvo mora biti autentično i mora se poklapati s onim što sam ja kao osoba i zbog toga je ovo nešto posebno", dodao je Džejms.

K900 vozačima u SAD, gde se zasad jedino prodaje, pruža mogućnost izbora motora V6 ili V8, 8-stepeni automatski mjenjač i prestižnu unutrašnjost sa drvenim i kožnim dodacima. Cijene u SAD počinju od 60 hiljada dolara (oko 47 hiljada eura).

Pored Lebrona Džejmsa sportski ambasadori korejskog giganta su još jedna NBA zvijezda Blejk Grifin, teniser Rafael Nadal i profesionalna golferka Mišel Vi.

Bonus video: