Zaposleni u Telenoru ubjeđuju prolaznike da koriste njihovu mrežu

Sve Telenor kompanije širom svijeta obilježavaju Dan korisnika, a zaposleni su se družili sa korisnicima i na gradskim trgovima u Pljevljima, Bijelom Polju i Nikšiću
4 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2014. 13:32h

Povodom Dana korisnika koju tradicionalno organizuje "Telenor", zaposleni u toj kompaniji su na Trgu Republike dva sata razgovarali sa korisnicima o najpovoljnijim ponudama, paketima, signalu, romingu i kupovini mobilnih telefona.

I ostalim zainteresovanim građanima objasnili su prednosti korišćenja njihove mreže, pa su mnogi odlučili da po prvi put u životu kupe Telenor karticu.

Sugrađanin Veljko Pavićević kazao je da godinama unazad koristi Telenor mrežu i da ga trenutno zanima kakve povoljnosti može da iskoristi dok je u romingu.

"Koristio sam sve mreže, ali sam Telenoru ostao vjeran jer im je signal, po mom mišljenju, najbolji", kazao je.

Portparolka Telenora Andrijana Husić kazala je da je ovogodišnji Dan korisnika posebno interesantan jer sugrađane o najpovoljnijim ponudama informišu zaposleni koji inače nemaju direktnu komunikaciju sa korisnicima.

Izvršni direktor Telenora Crna Gora Majkl Malvebo istakao je da je posebno zadovoljstvo gledati kolege iz različitih sektora kako odgovaraju na pitanja i rješavaju nedoumice građana.

"U kojem god sektoru radili svi zaposleni su u krajnjem tu zbog korisnika, koje smo danas željeli da uvažimo na jedan drugačiji način", pojasnio je.

Sve Telenor kompanije širom svijeta obilježavaju Dan korisnika, a zaposleni su se družili sa korisnicima i na gradskim trgovima u Pljevljima, Bijelom Polju i Nikšiću.

Galerija

Bonus video: