Besplatan intenzivan startup trening

Trening predstavlja mogućnost učesnicima treninga da predstave svoje ideje pred regionalnim investitorima
67 pregleda 0 komentar(a)
Poziv za trening, Foto: Digitalizuj.me
Poziv za trening, Foto: Digitalizuj.me
Ažurirano: 14.09.2014. 17:51h

U oktobru i novembru 2014. godine biće održan trening o investicionoj spremnosti startupova za inovativne projekte iz osam država Jadranske regije, među kojima i Crna Gora, koji organizuje COINVEST, regionalna platforma čija je cilj da izgradi vezu između visoko-tehnoloških startupova i investitora.

Trening predstavlja mogućnost učesnicima treninga da predstave svoje ideje pred regionalnim investitorima u novembru na nacionalnom Demo danu.

“Pozivamo sve inovativne startupove, timove i projekte da se prijave, kako bi iskoristili mogućnosti za povezivanje sa potencijalnim investitorima. Najbolji projekti iz svake države će takođe imati priliku da predstave svoje ideje na regionalnoj investicionoj konferenciji koja će biti održana u septembru 2015. na Krfu, u Grčkoj”, stoji u pozivu koji je prenio portal digitalizuj.me.

Kako se navodi, pravo da se prijave za COINVEST trening imaju postojeći visoko-tehnološki startupovi, koji su osnovani prije manje od dvije godine; timovi sa sjajnom biznis idejom; inovativni projekti (prototipovi, proizvodi ili inovacije procesa) postojećih malih i srednjih preduzeća. Postojanje preduzeća nije preduslov za prijavu na konkurs.

Detaljne informacije o konkursu mogu se pronaći na adresi http://www.pacinno.eu/?p=965.

Prijave na konkurs se obavljaju na adresi http://www.coinvest.si/site/project-application.

Kontakt osoba za Crnu Goru je Vladimir Vulić (vladimir.m.vulic@gmail.com). Krajnji rok za prijavu je 30. septembar, dok će spisak odabranih projekata biti objavljen 05. oktobra.

Bonus video: