Telekom: Dva mjeseca besplatnog korišćenja Magista

Magisto Video montažer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima
4 komentar(a)
Crnogorski telekom, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Crnogorski telekom, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 18.06.2014. 08:58h

Telekom je od danas za svoje korisnike obezbijedio mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, jedne od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete.

Magisto Video montažer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere.

Obrada sadržaja i proces kreiranja filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platform, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta uz ručnu instalaciju.

"Telekom je, kao partner aplikacije Magisto, svojim korisnicima omogućio besplatno korišćenje premium verzije aplikacije u toku promotivnog perioda od dva mjeseca. Telekom će nakon isteka tog promotivnog perioda, za 250 korisnika obezbijediti na poklon još jednu mjesečnu pretplatu za premium nalog na Magistu, i za još 250 korisnika - godišnju pretplatu. Mjesečna pretplata za premium nalog će, nakon isteka promotivnog perioda, koštati jedan euro, a godišnja osam eura", navodi se u saopštenju Telekoma.

Dodaje se da Magisto ima preko 30 miliona korisnika i da je bio uključen na Google-ovoj listi najboljih aplikacija za 2013. god.

Bonus video: