Spark.me u Bečićima 19. i 20. juna

Spark.me je interaktivna konferencija posvećena promociji i unapređenju Interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti
0 komentar(a)
Spark konferencija, Foto: Spark.me, Facebook
Spark konferencija, Foto: Spark.me, Facebook
Ažurirano: 10.06.2014. 10:06h

Najveća regionalna Internet konferencija Spark.me biće održana 19. i 20. juna, u hotelu Mediteran u Bečićima.

Spark.me je interaktivna konferencija posvećena promociji i unapređenju Interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti. Ona otključava kreativnost posjetilaca, omogućava im učenje od međunarodno priznatih govornika i podstiče ih na nove biznis ideje.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha sa preko 360 učesnika i 18 međunarodno priznatih govornika, među kojima su nastupili uspješni predavači Džon Bigs, TechCrunchov urednik za istočnu obalu i Kris Varenhorst, inženjer kompanije Dropbox, kompanija Domen, koja je organizator konferencije, ove godine nudi još bolji program i među govornicima ističe Alfa Rena, jednog od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi, Dejvida Armana, direktora za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu, Skota Berkuna, autora nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta i Tonija Konrada, poznatog investitora iz Silicijumske doline i direktora about.me.

"Kroz Spark.me sprovodimo svoj program društveno-odgovornog poslovanja i podržavamo internet zajednicu u regionu, podstičući razvoj crnogorske start-up scene dovođenjem najpoznatijih svjetskih govornika iz marketinga, biznisa i preduzetništva. Misija ove konferencije je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, podizanjem nivoa svijesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje i druženje", kazala je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije Domen.

Karte za konferenciju se mogu kupiti preko sajta, po cijeni od 200 eura, odnosno 50 eura za studente. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014.

Generalni sponzor konferencije je Crnogorski telekom.

Više o konferenciji pogledajte na zvaničnoj stranici www.spark.me.

Bonus video: