SPECIJALNA PONUDA

m:tel: 50GB Interneta i tablet uređaj za samo 10 eura mjesečno!

"Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kbps", navodi se u saopštenju m:tel-a
0 komentar(a)
M:tel, Foto: Facebook.com
M:tel, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 29.01.2019. 19:31h

U specijalnoj ponudi SVE ZA 10, M:tel je omogućio neograničeno korišćenje Interneta na svakom mjestu, saopšteno je danas iz te kompanije. 

"Korisnici za samo 10 eura mjesečno dobijaju 50GB Interneta po maksimalnoj brzini - svakog mjeseca i sjajni tablet Huawei MediaPad T3, uz paket Surf Elastik. Posebna povoljnost je što korisnici uz jednu mjesečnu pretplatu dobijaju 2 SIM kartice, na kojima je moguće šerovati Internet. Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kbps", navodi se u saopštenju m:tel-a.

U saopštenju se dodaje da uz paket korisnik plaća i aktivaciju postpaid usluge po cijeni koja iznosi šest eura, dok je aktivacija postpaid usluge za drugu karticu besplatna, a važi uz ugovor na 24 mjeseca.

"Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha. Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600", kazali su iz m:tel-a.