Kako da gledate omiljene Youtube klipove bez potrošnje interneta?

Za više informacija o Stream on opciji i Libero plus paketima za mobilni internet, posjetite www.telekom.me
152 pregleda 0 komentar(a)
Telekom PR, Foto: Telekom
Telekom PR, Foto: Telekom
Ažurirano: 14.11.2018. 12:35h

Ako volite da gledate klipove na Youtube-u, “zavisni” ste od omiljenih serija na Netflix-u i HBO-u, Stream On je rješenje za vas. Ova opcija omogućava gledanje video sadržaja na mobilnom uređaju bez trošenja internet saobraćaja, a ovu jedinstvenu opciju na tržištu trenutno mogu koristiti Telekomovi korisnici mobilnog interneta. 

Trendovi pokazuju da je korišćenje video formata na mobilnim uređajima u stalnom porastu, a 40% od tog saobraćaja koristi se za Youtube. Kako objašnjavaju u Telekomu, ideja da ponude besplatan striming došla je zbog sve izraženije potrebe korisnika da omiljeni video sadržaji budu dostupni u svakom trenutku, gdje god se nalazili, a da pri tome korisnici ne moraju da brinu o potrošnji interneta. 

Stream on je dostupan u okviru Libero plus paketa za mobilni internet, pa svi ljubitelji filmova, serija i drugih video formi mogu slobodno da uživaju u sadržajima koje nude aplikacije HBO GO, YouTube, Netflix i Extra TV Mobile. Uz to, iz kompanije najavljuju promotivnu akciju u okviru koje korisnici dobijaju dvostruko više gigabajta u paketima. 

Tako na primjer, uz Libero Plus M paket, za mjesečnu pretplatu od 10,99 eura korisnik dobija 100 GB za internet saobraćaj koji može koristiti na tabletu ili računaru uz USB modem ili WiFi ruter, a može ga podijeliti i sa jednim postpejd brojem. Opcija striminga je besplatna i ne troši saobraćaj iz paketa. Nema ograničenja, dok god ima internet saobraćaja u paketu.

Za više informacija o Stream on opciji i Libero plus paketima za mobilni internet, posjetite www.telekom.me 

Preporučujemo za Vas