Službeno vozilo Ministarstva rada blokiralo pristupnu rampu za osobe sa invaliditetom

"Mercedes E 280" (PG MN 712) uslikan nepropisno parkirano u blizini lokala "Lovac" u dijelu grada preko Morače, u Podgorici
33 komentar(a)
nepropisno parkiranje mercedes Ministarstva rada, Foto: Čitalac reporter
nepropisno parkiranje mercedes Ministarstva rada, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 10.04.2014. 16:04h

Službeno vozilo Ministarstva rada i socijialnog staranja, na čijem je čelu Predrag Bošković, "mercedes E 280" (PG MN 712) čitalac "Vijesti" uslikao je nepropisno parkirano u blizini lokala "Lovac" u dijelu grada preko Morače, u Podgorici.

U propratnoj poruci čitalac je naveo:

"Službeno/privatna ili privatno/službena fregata našeg dragog ministra rada i socijalnog staranja P.B. nasukala se na opasni greben. Možda ministar idući put da uključi navigaciju, pa mu ona pokaže kuda se vozi i đe se parkira".

Podsjetimo, prije 10-ak dana Bošković je bio među javnim ličnostima koje su na dionici od samo nekoliko stotina metara mogle da se uvjere sa kakvim se sve problemima susreću osobe sa invaliditetom prilikom kretanja ulicama Glavnog grada.

Da ironija bude veća vozilo je parkirano na dijelu trotoara gdje se nalazi prilazna rampa za osobe sa invaliditetom.

Ministar Bošković je prilikom nailaska na prvu prepreku, odnosno na trotoar na kojem nema rampe za invalidska kolica, predložio da ustane iz njih kako bi pomagaču olakšao savladavanje prve prepreke.

"Nema problema, ustaću iz kolica da se ne mučite", kazao je tada Bošković prilikom nailaska na prvi trotoar bez rampe.

Bonus video: