Predstavljen novi model WTF Jeans: Ove farmerke štite od zračenja mobilnog

Traperice su pakovane u antistatičkoj vrećici, poput elektronskih uređaja, čime se daje do znanja da nije riječ o “modnom predmetu”
60 pregleda 3 komentar(a)
WTF Jeans, Foto: WTF Jeans
WTF Jeans, Foto: WTF Jeans
Ažurirano: 07.04.2014. 13:14h

Treća verzija “digitalnih” traperica WTFJeans, koja je predstavljena juče, ima poboljšan džep za pametne telefone, koji ne samo da čisti ekran uređaja, već i štiti vlasnika od zračenja.

Novi model farmerica ima novi kroj, "nešto između slim i regular fita", piše Netokracija.com.

Farmericama su dodani i džepovi, a poseban džep za pametni telefon i dalje sadrži mikrofiber platno, koje štiti i čisti ekran telefona.

U unutrašnju stranu džepa umeće se tkanina od bakra koja štiti tijelo od zračenja pametnog telefona.

Traperice su pakovane u antistatičkoj vrećici, poput elektronskih uređaja, čime se daje do znanja da nije riječ o “modnom predmetu”, nego o gadgetu. Osim toga, uz ove farmerice, kupac dobija i uputstvo, čiji je najvažniji dio onaj koji se odnosi na zaštitu protiv zračenja - tkanina od bakra se ne smije prati ni prelamati, jer bi izgubila svojstva, pa je potrebno izvaditi iz farmerica prije pranja, navodi Netokracija.

WTFJeans je proizvod kojeg je osmislio Peđa Pušelja Blogowski, koji je predstavio prve dvije verzije pantalona. WTF Jeans je potom preuzela kompanija Pravi klik.

Pušelja i dalje radi na razvoju proizvoda WTF Jeans.

WTF Jeans farmerice koštaju 127 eura.

Bonus video: