Rekordan broj prednarudžbi za Samsung Galaxy S5

Prema dosadašnjim najavama, Galaxy S5 će biti dostupan kod Crnogorskog telekoma i kompanije Mtel. Cijene telefona za crnogorsko tržište još nisu objavljene
53 pregleda 4 komentar(a)
Samsung Galaxy S5, Foto: Reuters
Samsung Galaxy S5, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.03.2014. 12:07h

Za samo 48 sati od kako su počele prednarudžbe za kupovinu novog Samsungovog mobilnog telefona, tu mogućnost je kod američke podružnice kompanije T-Mobile iskoristilo više od 100.000 korisnika

Iako broj prednarudžbi ne garantuje i prodaju istog broja uređaja, u toj telekomunikacijskoj kompaniji smatraju da je to vrlo dobar pokazatelj velikog interesovanja za Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5: Pokušaće da bude "životni pratilac" >>>

Galaxy S5, koji je premijerno predstavljen na nedavno završenom Kongresu mobilnih komunikaciju u Barseloni, trebalo bi da prema tom rekordnom broju prednarudžbi bude velik prodajni hit, objavio je Majk Sievert, direktor marketinga kompanije T-Mobile.

U međuvremenu je i nekoliko operatera širom Evrope omogućilo prednarudžbe za novi Samsungov telefon, uz najavu datuma izlaska za 11. april. Tim povodom su operateri objavili i prodajne cijene uređaja, koje se kreću od 500 britanskih funti za model od 16 GB (kod britanskog operatera Clove), pa sve do 730 eura za isti takav model na španskom Amazonu.

Prema dosadašnjim najavama, Galaxy S5 će biti dostupan kod Crnogorskog telekoma i kompanije Mtel. Cijene telefona za crnogorsko tržište još nisu objavljene.

Bonus video: