iz domaće kuhinje

Ako ste voljeli Flappy Bird, voljećete i crnogorsku verziju "Đe si, sokole?"

Sokolom iz crnogorske verzije upravljate dok leti po podgoričkom nebu, pa u pozadini možemo vidjeti i obrise zgrada iz Bloka 5
155 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2014. 10:24h

Ako ste voljeli Flappy Bird, zaraznu igricu koja je za kratko doživjela slavu, ali je njen autor već najavio i gašenje aplikacije jer ga opterećuje njen uspjeh, onda ćete voljeti i domaću verziju igre "Đe si, sokole?", autora Milutina Pavićevića.

Autor igrice Flappy Bird Dong Ngujen iz Vijetnama je svoju igru kreirao za svega tri dana i postavio u maju 2013. za besplatno preuzimanje (Apple App Store, Google Play Store).

Pavićević je igru, kako piše Digitalizuj.me, napravio za svega pet sati.

"Đe si, sokole?” možete igrati i na svom kompjuteru, a najveća je razlika u tome što u ovoj verziji sa pticom možete hodati po zemlji, dok je u univerzalnoj verziji kontakt sa tlom jednak gubitku cijenjenog ptičjeg života, piše portal Digitalizuj.me

Sokolom iz crnogorske verzije, kako navode, upravljate dok leti po podgoričkom nebu, pa u pozadini možemo vidjeti i obrise zgrada iz Bloka 5.

Ako ostvarite rezultat do 10 bodova u igri "Đe si, sokole?”, bićete nagrađeni prestižnom govnjenom medaljom, a za malo bolje rezultate sljedovaće vam bronzana, srebrna i zlatna.

"Ukoliko, igrom slučaja, ostvarite rezultat od preko 40 pređenih cijevi, dobićete Obilića medalju, a u slučaju da ostvarite rezultat od preko 100 bodova, vašoj sreći neće biti kraja jer će vam biti uručena najveća nagrada crnogorske verzije Flappy Birda", navodi autor teksta Luka Radunović na portalu Digitalizuj.me, ne otkrivajući o kakvoj je nagradi riječ i siguran da će neko danas probiti rezultat od 100 i javiti kojom se to nagradom usrećio.

"Đe si, sokole?" možete igrati na OVOM LINKU.

Preporučujemo za Vas