Drugi Spark u junu, među govornicima Dino Dogan i Alf Ren

Iako je konferencija zakazana za drugu polovinu juna, kotizacije se mogu kupiti već sada, po promotivnim cijenama od 50, odnosno 20 eura za studente
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2014. 10:54h

Spark.me, najveća regionalna internet konferencija, biće održana 19. i 20. juna u hotelu Mediteran u Bečićima. Spark.me, čiji je organizator kompanija Domen, agent registracije nacionalnog .ME domena, je konferencija posvećena promociji i unaprijeđenju interneta i svim vrijednostima koje globalna mreža donosi javnosti.

Nako što su lani ugostili 360 učesnika i 18 međunarodno priznatih govornika, među kojima su nastupali uspješni predavači kao što su Džon Bigs, TechCrunchov urednik za istočnu obalu i Kris Varenhorst, inženjer kompanije Dropbox, Domen za ovogodišnji Spark najavljuje govornike poput Alfa Rena i Dina Dogana.

Alf Ren je profesor inovacija i preduzetništva i Šef katedre za menadžment i organizaciju Univerziteta Abo Akademi u Finskoj. Osim toga poznat je kolumnista, autor i veoma tražen kao govornik širom svijeta.

Dino Dogan je osnivač Triberra, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za preko dva miliona mjesečnih posjeta na blogovima svojih članova. Jedan je od autora knjige „Engagement From Scratch“ zajedno sa Guy Kawasakijem, Mitch Joelom i drugim priznatim autorima iz ove sfere.

Organizatori su za sada otkrili imena samo ova dva predavača, ali najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju.

Iako je konferencija zakazana za drugu polovinu juna, kotizacije se mogu kupiti već sada, po promotivnim cijenama od 50, odnosno 20 eura za studente.

"Za raniju prodaju karata smo se odlučili na osnovu iskustva od prethodne godine. Čim smo po prvi put najavili konferenciju, svi su htjeli što prije osigurati svoje učešće. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svi oni koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014. godine", kažu u kompaniji Domen.

Najavljujući naredni Spark.me, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije Domen je kazala da ta kompanija ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj crnogorske start-up scene.

"Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svijesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje i druženje".

Bonus video: