Trka divova

Biograf Stiva Džobsa: Google je inovativniji od Apple-a

Volter Isakson, biograf Stiva Džobsa, uradio je ekskluzivni intervju za CNBC koji je započeo razgovorom o ekspanziji Applea na tržište Kine
104 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2019. 17:22h

Ne postoji ništa bolje za fanove Androida da čuju ovakve vijesti, pogotovo kada dolaze od osobe koja je okružena Apple-om.

Volter Isakson, biograf Stiva Džobsa, uradio je ekskluzivni intervju za CNBC koji je započeo razgovorom o ekspanziji Applea na tržište Kine, nakon čega je upitan da li je u pitanju veći potez od Googleove kupovine Nesta?

Njegov odgovor najvjerovatnije je izazvao šok kod svih fanova Apple-a pošto je Isakson izabrao kupovinu Nesta kao značajniji događaj.

„Ta kupovina pokazuje izuzetno jaku, integrisanu strategiju koju Google ima u pokušaju da poveže naše uređaje i naše živote. Internet of Things je zapravo realnost, postoje uređaji koje ćemo željeti da imamo kako bismo bili ispred drugih“, izjavio je Isakson.

The Internet of Things je novi termin tehnološke industrije koji označava koncept gdje svaki uređaj u vašem domu ima sopstveni kompjuterski čip, softver i vezu sa internetom.

Biograf je nakon ove izjave pohvalio i Tonija Fadela, jednu od osoba koja je pomogla pri stvaranju iPoda, za pridruživanje Googleu.

Galerija