Pola godine besplatan Evernote za korisnike Crnogorskog telekoma

Korisnici Telekoma aplikaciji mogu pristupiti preko mobilnog telefona, tableta i računara
60 pregleda 2 komentar(a)
Evernote, Foto: Blog.hellofax.com
Evernote, Foto: Blog.hellofax.com
Ažurirano: 16.01.2014. 12:06h

Korisnicima Telekom mobilne mreže od sada je besplatno dostupna napredna verzija najpopularnijeg svjetskog rješenja za organizaciju podataka – Evernote Premium. Korisnici Telekoma aplikaciji mogu pristupiti preko mobilnog telefona, tableta i računara. Korišćenje aplikacije je besplatno u periodu od 6 mjeseci nakon registracije, saopšteno je iz kompanije.

Evernote je svjetski popularan servis koji omogućava vođenje bilješki ali i čuvanje različitih dokumenata u online prostoru. Aplikacija organizuje i čini dostupnim tekstualne podatke, fotografije, audio i video zapise, uz sinhronizaciju sačuvanih podataka u realnom vremenu na svim uređajima. Pored verzija za iOS i Android operativni sistem, Evernote ima i svoju desktop verziju.

Napredna verzija aplikacije, Evernote Premium, donosi brojne inovativne funkcije koje pomažu pri organizaciji poslovnih i privatnih projekata. Između ostalog, korisnici preko svojih naloga mogu skenirati i dijeliti dokumenta sa prijateljima i poslovnim partnerima, pristupiti dokumentima bez povezivanja na internet, uz mogućnost uploada podataka do 1GB mjesečno.

Za besplatno korišćenje Premium Evernotea, korisnici Telekom mobilne mreže aplikaciju preuzimaju sa iTunesa ili Google Playa. Nakon toga, potrebno je registrovati se za korišćenje servisa i to do 24. septembra. Nakon registracije automatski se aktivira Premium opcija u trajanju od šest mjeseci. Ista opcija je dostupna i korisnicima Telekom mobilne mreže koji već koriste aplikaciju. Sa kreiranim podacima (korisničkim imenom i lozinkom), aplikaciji je moguće pristupiti i sa drugih uređaja.

Dojče Telekom je u martu prošle godine započeo strateško partnerstvo sa kompanijom Evernote čime je najavio zajednički rad dvije kompanije na jednstvenim i inovativnim servisima za korisnike širom svijeta.

Bonus video: