Prvi telefon sa Mozilla Firefox operativnim sistemom u Telenoru

One Touch Fire telefon, kako je najavljeno, biće u prodaji od 1. decembra...
3 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2013. 15:02h

Korisnici Telenorovih usluga biće prvi koji će u Crnoj Gori uživati u prednostima najnovijeg operativnog sistema za mobilne telefone – Mozilla Firefox.

Pametni telefoni sa Firefox operativnim sistemom su prvi uređaji kojima upravljaju web tehnologije. One Touch Fire je telefon odličnih performansi, lijepog dizajna, lak za korišćenje, a osim toga, odlikuje ga i pristupačna cijena.

Ovaj telefon sa jednostavnim korisničkim interfejsom, izuzetno lakom navigacijom i visoko optimizovanom grafikom biće u prodaji od 1. decembra.

„Cilj nam je da korisnicima u Crnoj Gori omogućimo najbolje iskustvo u korišćenju uređaja i da im ponudimo najnovije modele. Sa Mozillinom otvorenom web-platformom, Telenor nudi mogućnost korišćenja mobilnog interneta visokog kvaliteta i lako dostupne pametne telefone. Vjerujemo da ćemo pristupom unaprijeđenim lokalnim aplikacijama i sadržajima doprinijeti povećanju broja korisnika mobilnog interneta u Crnoj Gori“, rekao je Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenora Crna Gora.

U prvoj polovini ove godine, na Svjetskom kongresu mobilnih tehnologija (Mobile World Congress) u Barseloni, Telenor je najavio saradnju s Mozillom kako bi svojim klijentima u Centralnoj i Istočnoj Evropi mogao da ponudi mobilne telefone sa operativnim sistemom Firefox.

Galerija

Bonus video: