UZ URBAN PAKETE

Specijalna ponudu telefona po sniženim cijenama

Svi korisnici koji kupe telefon uz neki od Urban paketa, dobijaju 10 puta više Interneta od količine predviđene odabranim paketom
96 pregleda 0 komentar(a)
M:tel, Foto: Facebook.com
M:tel, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 30.01.2019. 01:24h

Kompanija m:tel pripremila je ponudu telefona po sniženim cijenama.

Kako je saopšteno iz kompanije, svi koji žele da kupe pametni telefon sa super performansama, sada mogu uz Urban pakete odabrati ekskluzivne modele različitih proizvođača, uz mogućnost plaćanja na rate, počev od 1 euro mjesečno.

Pored povoljne cijene, svi korisnici koji kupe telefon uz neki od Urban paketa, dobijaju 10 puta više Interneta od količine predviđene odabranim paketom.

"Iz ponude izdavajamo Samsung S8 - za koji mjesečna rata iznosi 20 eura uz paket Urban L, Samsung J7, koji uz paket Urban M može kupiti za 6 eura mjesečno i Samsung J5 uz izuzetno povoljan iznos rate - 3 eura za paket Urban M. Ljubitelji marke Huawei mogu kupiti Huawei P20 PRO DS uz paket Urban XL za 20 eura mjesečno, dok je mjesečna rata za model Huawei P9 Lite Mini samo 1 euro uz paket Urban M. Za model Alcatel 3L potrebno je izdvojiti samo 1 euro mjesečno uz Urban S a Alcatel A3 korisnici mogu da kupe uz mjesečnu ratu 2 eura uz isti paket (Urban S). Navedene cijene su sa PDV-om i odnose se na odgovarajuće Urban pakete, uz ugovor na 24 mjeseca. Telefon je moguće kupiti i uz druge pakete po odgovarajućim cijenama. Akcija traje do steka zaliha", saopšteno je iz kompanije m:tel.

Podsjećaju da Urban paketi korisnicima omogućavaju najveće količine Interneta u sklopu pretplate – do 100GB mjesečno, minute i SMS ka svim mrežama u Crnoj Gori, te da je specijalna povoljnost paketa da se nepotrošeni minuti i SMS poruke prenose u naredni mjesec.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u  kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.