Evropski investitori za startupe u četvrtak u Podgorici

Dilyan Dimitrov i Ivayl Simov iz Elevena će govoriti o akceleratorima, a Stan Sirakov iz LauncHUB o prečicama ka uspjehu
0 komentar(a)
ideja, startup, Foto: Startupopen.com
ideja, startup, Foto: Startupopen.com
Ažurirano: 15.10.2013. 13:50h

Kompanija Domen, agent registracije nacionalnog .ME domena, poziva zainteresovane na Start Trek 2013 - Balkan Tour, na kojem će gostovati predstavnici dva najaktivnija evropska investitora za ranu startup fazu - Eleven i LauncHUB. Oni su organizovali seriju sastanaka sa preduzetnicima iz centralne i istočne Evrope (Beograd, Zagreb, Banja Luka, Podgorica i Priština), a sastanak u Podgorici je zakazan za četvrtak, u prostorijama Domena, u 19 sati.

Na događaju će se posjetiocima predstaviti Dilyan Dimitrov i Ivayl Simov iz Elevena, koji će govoriti o akceleratorima, te Stan Sirakov iz LauncHUB, koji će govoriti o prečicama ka uspjehu.

Domain.me i Microsoft će predstaviti programe za ranu fazu startupova, a prezentovaće se i lokalni startupovi u petominutnim prezentacijama.

Fondovi Eleven i LaunchHUB organizuju događaje u partnerstvu sa Domain.me, Microsoftom, i lokalnim partnerima startup zajednice, te uz podršku Netokracije www.netokracija.com i Start.It.

Više detalja o događaju na www.starttrek.me.

Bonus video: