Čuvanje djece, pasa, briga o starima... sve na jednom mjestu

"Sve usluge pružaju osobe specijalizovane za pojedine kategorije usluga, dodatno podijeljene prema profesijama i pojedinim tipovima poslova unutar pripadajuće kategorije"
95 pregleda 0 komentar(a)
Čuvalica.hr, Foto: Screenshot
Čuvalica.hr, Foto: Screenshot
Ažurirano: 27.08.2013. 13:09h

U Hrvatskoj je porkenuta zanimljiva internet stranica, Čuvaliac.hr, koji bi trebalo da korisnicima omogući da pronađu odgovarajuću pomoć u četiri kategorije usluga kao što su čuvanje, edukacija i briga o djeci, njega starijih osoba, briga o i čuvanje kućnih ljubimca, održavanje kuće, kancelarije ili bašte.

"Sve usluge pružaju osobe specijalizovane za pojedine kategorije usluga, dodatno podijeljene prema profesijama i pojedinim tipovima poslova unutar pripadajuće kategorije", kaže direktor Igor Filla.

Tako, dodaje on, za čuvanje djece, korisnici mogu da biraju između vaspitača, profesionalne dadilje, te recimo bake koja bi pazila dijete. U potkategoriji edukacija korisnicima se nude standardne instrukcije i pomoć u učenju, kao i posebna pomoć djeci sa poteškoćama razvoju.

Čuvalica, kaže on, želi da pružiti sve relevantne informacije na jednom mjestu i to strukturirane po kategorijama koje uveliko olakšavaju korišćenje i traženje odgovarajućeg rješenja. Zato će u svim kategorijama korisnici Čuvalice, uz pojedince, moći da pronađ i profile kompanija specijalizovanih za pojedine vrste usluga.

Filla objašnjava da se tako u pripadajućoj kategoriji može naći katalog firmi za brigu o djeci, otvorenih na osnovu Zakonu o dadiljama, ali i katalog igraonica i lokacija za proslave rođendana, privatnih vrtića.

Na stranici će i kompanije moći da u okvirima konkursa nađu kadar koji zadovoljava njihove specifične potrebe.

Čuvalica raspolaže i drugim funkcionalnostima - od geo-lociranja koje korisnicima omogućava pronalazak adekvatne pomoći u njihovoj blizini, do slagalice profila koja korisnicima olakšava početak korišćenja.

Dodatne funkcionalnosti su u pripremi i razvijaće se u skladu sa potrebama korisnika, piše ICTBusiness.hr

Bonus video: