Samsungov pametni sat izlazi u septembru?

Portal Balkan android saznaje da je Samsung Galaxy Gear smartwatch prava stvar i da će uređaj biti zvanično najavljen u Samsungovom Unpacked 2 događaju u Berlinu 4. septembra
238 pregleda 5 komentar(a)
Samsung Galaxy Gear, Foto: Www.sammobile.com
Samsung Galaxy Gear, Foto: Www.sammobile.com
Ažurirano: 17.08.2013. 09:47h

Južnokorejski komunikacioni div Samsung će u septembru predstaviti prvi pametni sat iz svoje produkcije, čime će prestići američki Apple, koja svoj iWatch i dalje pominje samo u najavama.

Portal Balkan android saznaje da je Samsung Galaxy Gear smartwatch prava stvar i da će uređaj biti zvanično najavljen u Samsungovom Unpacked 2 događaju u Berlinu 4. septembra.

Sada je dostupan još jedan izvještaj iz SamMobile-a koji otkriva navodne specifikacije predstojećeg Galaxy Gear smartwatch-a.

Samsung Galaxy Gear će nositi broj modela “SM-V700”, i rečeno je da će sadržavati 1,67-inčni AMOLED ekran, rezolucije 320 x 320 piksela. Smartwatch će biti pogonjen Exynos 4212 čipsetom sa 2-jezgarnim procesorom na 1,5GHz, Mali-400 MP4 grafičkim procesorom i 1GB RAM memorije. Spisak karakteristika se nastavlja kamerom od 2 megapiksela, Bluetooth-om i NFC povezivanjem.

Bonus video: