Ministar Numanović službenim autom do plaže

Iz Numanovićevog kabineta juče nijesu odgovorili da li je i kojim povodom vozilo tog resora korišćeno u nedjelju poslije podne
35 komentar(a)
Ažurirano: 13.08.2013. 07:07h

Službeni automobil ministra za ljudska i manjinska prava Suada Numanovića uslikan je u nedjelju oko 19 časova na parkingu plaže Rocky beach, Utjeha u Baru. Fotografiju je “Vijestima” poslao čitalac reporter, koji je želio da ostane anoniman.

Da je vozilo registarskih oznaka PG CG 029 zaista i ministrovo potvrđuje i dokument koji je objavilo njegovo ministrarstvo 1. februara 2012. godine, u kojem piše da taj automobil pripada upravo njemu. Iz Numanovićevog kabineta juče nijesu odgovorili da li je i kojim povodom vozilo tog resora korišćeno u nedjelju poslije podne.

Vlada je od prije nekoliko mjeseci otvorila telefonsku liniju za prijave mogućih zloupotreba službenih vozila. Na sajtu Biroa za odnose sa javnošću objavljeno je 106 prijava sa fotografijama službenih automobila, koje su dostavili građani.

Prijave je od sredine maja moguće dostaviti i putem mobilnog telefona, preko aplikacije “Budi odgovoran”, gdje su takođe objavljeni i odgovori Vlade o eventualnim zlupotrebama.

Galerija

Bonus video: