HTC predstavio smart telefon Desire 500

Zahvaljujući podršci za microSD karticu do 64 GB korisnik nikada neće ostati bez prostora za fotografije, video snimke, aplikacije i igre koje najviše voli
1 komentar(a)
Desire 500, Foto: Phonearena.com
Desire 500, Foto: Phonearena.com
Ažurirano: 07.08.2013. 11:26h

Kompanija HTC predstavila je Desire 500 smart telefon, koji karakteriše ekran od 4,3 inča, kao i quad-core procesor od 1,2 GHz koji omogućava veoma brzi multitasking, pretraživanje interneta i igranje grafički zahtjevnih igara.

Zahvaljujući podršci za microSD karticu do 64 GB korisnik nikada neće ostati bez prostora za fotografije, video snimke, aplikacije i igre koje najviše voli.

Telefon takođe posjeduje HTC BlinkFeed, kao i Video Highlights funkciju koja fotografije i video snimke pretvara u video kompilaciju u trajanju od 30 sekundi, praćenu muzikom iz jedne od šest ponuđenih tema.

Desire 500 posjeduje kameru od osam megapixela koja uz HTC ImageChip procesor kreira fotografije i HD video snimke, dok prednja kamera od 1,6 MP jednostavno pravi autoportrete visokog kvaliteta.

Generalni direktor HTC korporacije Piter Čau je kazao da je Desire porodica postala propoznatljiva jer donosi vrhunsko mobilno iskustvo masovnom tržištu.

“Desire 500 model je savršen za korisnike koji su stalno u pokretu jer omogućava moćan multitasking i live stream važnih i interesantnih informacija, dok će korisnici najvažnije momente bilježiti odličnom kamerom”, dodao je Čau.

Novi HTC Desire 500 biće dostupan na određenim tržištima kod mobilnih operatera i u maloprodajnim objektima tokom avgusta, a biće u verziji dual SIM i NFC.

Bonus video: