Abazović: Bar je nezaobilazna adresa savremene ali i Crne Gore minulih vremena

"Na njegovoj teritoriji nastajala je i gradila se istorija naše zemlje ali i privreda. Zato posebno mjesto zauzima kod svakog građanina. Na njegov dan valja se podsjetiti da jednako onako koliko nam je on dao dužni smo i da mu vratimo. I koliko god bili željni da mu se odužimo to nikada u potpunosti nećemo uspjeti"
102 pregleda 1 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Građanski pokret URA
Dritan Abazović, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 23.11.2018. 14:10h

Bar je nezaobilazna adresa savremene ali i Crne Gore minulih vremena, poručio je danas Dritan Abazović, predsjednik Građanskog pokreta URA.

On je rukovodstvu Opštine, Skupštini opštine Bar, svim odbornicima i građanima u svoje lično i u ime Građanskog pokreta URA poželi srećan Dan opštine Bar.

"Na njegovoj teritoriji nastajala je i gradila se istorija naše zemlje ali i privreda. Zato posebno mjesto zauzima kod svakog građanina. Na njegov dan valja se podsjetiti da jednako onako koliko nam je on dao dužni smo i da mu vratimo. I koliko god bili željni da mu se odužimo to nikada u potpunosti nećemo uspjeti. Adresa je na kojoj su od davnina njegovani multikulturalnost multikonfesionalnost i suživot svih građana bez obzira na njihovu pripadnost i opredjeljenje. Zato je Bar i mjesto koje predstavlja građansku Crnu Goru u malom", istakao je Abazović.

On je dodao da je mnogo resursa koje je Bar već odavno počeo da koristi ali ti resursi se po Abazovićevim riječima moraju dodatno valorazovati i sa njima se pravilnije i pametnije gazdovati na zadovoljstvo svih građana grada pod Rumijom.

"To ostaje izazov za sve one koji upravljaju i koji će imati prilike da upravljaju gradom", zaključio je Abazović.

Bonus video: