Karijera u Vijestima: Ostalo je još samo 10 dana do isteka prijava

Spremite svoju prijavu i aplicirajte za Daily Press (Novina i portal) ili Televiziju Vijesti i počnite svoju karijeru okruženi iskusnim ljudima, pozitivnom atmosferom i mnogo potencijala za dalje usavršavanje i napredovanje
164 pregleda 1 komentar(a)
Učenje, škola, đaci, Foto: Shutterstock
Učenje, škola, đaci, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.11.2018. 07:00h

Ukoliko želite dinamičan posao koji će vam pružiti mogućnost profesionalnog usavršavanja i rada na sebi, zainteresovani ste za novinarstvo, produkciju, marketing, režiju, grafički dizajn, programiranje ili PR, u Vijestima vam se otvara mogućnost razvijanja kreativnog potencijala i uspješne karijere.

Kako je krajnji rok za prijave 18. novembar, pozivamo sve koji su još neodlučni ili nisu stigli da popune prijave, da se pridruže timu Vijesti i to putem programa stručnog osposobljavnja.

Procedura je vrlo jednostavna i možete je naći na sajtu https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje%20 i prijaviti se da stažirate kod nas. Spremite svoju prijavu i aplicirajte za Daily Press (Novina i portal) ili Televiziju Vijesti i počnite svoju karijeru okruženi iskusnim ljudima, pozitivnom atmosferom i mnogo potencijala za dalje usavršavanje i napredovanje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas na mail: bojana.tomic@vijesti.me

Više o mogućnostima kao i o iskustvima mladih ljudi koji su počeli svoje karijere preko programa stručnog osposobljavanja, pogledajte OVDJE.

Čekamo vas!!!

Bonus video: