Prijestonica Cetinje predstavila novi sajt

U rubrici "Građanski biro", korisnici mogu preuzeti formulare, zahtjeve i obrasce organa Prijestonice Cetinje u elektronskoj formi
377 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 21.05.2013. 13:54h

Prijestonica Cetinje predstavila je novu, redizajniranu zvaničnu internet prezentaciju, koja je dostupna na domenu www.cetinje.me.

Kako je saopšteno novi sajt grada, plod je nastojanja Prijestonice Cetinje da u korak prati savremene trendove vezane za prezentaciju lokalnih zajednica na internetu.

"Nova internet prezentacija predstavlja krupan iskorak - počev od organizacije i klasifikacije, preko vizuelnih elemenata, samog sadržaja i dostupnosti informacija, sve do načela transparentnosti rada gradske uprave", navodi se u saopštenju.

Partner gradske uprave u tom poslu bila je kompanija “DAA Montenegro”, u kojoj rade doskorašnji studenti Fakulteta likovnih umjetnosti sa Cetinja, a koja iza sebe ima čitav niz projekata iz sfere web i grafičkog dizajna.

Na zvaničnoj internet prezentaciji gradske uprave, u rubrici "Građanski biro", korisnici mogu preuzeti formulare, zahtjeve i obrasce organa Prijestonice Cetinje u elektronskoj formi.

Brojni akti dostupni su i u rubrici "Dokumenta" – počev od poziva, oglasa, konkursa, preko dokumenata iz djelokruga javnih nabavki, finansija ili lokalnih akcionih planova, sve do odluka i ugovora između gradske uprave i drugih lica.

Realizovana je i izrada verzije na engleskom jeziku – na kojoj će tokom narednih dana, uz niz novina, biti dostupne i aktuelnosti vezane za rad gradske uprave, ali i za ostale događaje u Prijestonici.

Bonus video: