Anonimusi pokreću medijski kanal

Samu grupu Anonymous teško je lokalizovati, a sudeći po Gabrijeli Kolman, jednom od članova kolektiva, svako može da bude dio Anonymousa
0 komentar(a)
Anonimusi, Foto: Inquisitr.com
Anonimusi, Foto: Inquisitr.com
Ažurirano: 22.04.2013. 15:47h

Nakon skretanja pažnje na sebe zbog hakovanja, kolektiv Anonymous je riješio da podigne ulog najavom da planira da pokrene sopstveni medijski kanal.

„Your Anon News“ sajt bi trebalo da sakuplja udarne priče i postove na blogovima najboljih nezavisnih reportera na internetu

Podružnica Anonymousa nazvana „Your Anon News“ sakupila je na internetu 54.688 dolara donacija kako bi pokrenula sajt, piše Hafington post.

Ova grupa trenutno kontroliše Twitter nalog @YourAnonNews koji broji više od milion osoba koje ga prate.

Samu grupu Anonymous teško je lokalizovati, a sudeći po Gabrijeli Kolman, jednom od članova kolektiva, svako može da bude dio Anonymousa i sve što je potrebno jeste da “se ljudi pronađu u ideologiji koja iza njih stoji”.

Medijski kanal bio bi posvećen izvještajima koje glavne medijske kuće ne zanimaju, kako bi ljudima pružio vitalne informacije izdvojene iz političkih tračeva i ogovaranja poznatih osoba koje trenutno okupiraju medije.

„Your Anon News“ sajt bi trebalo da sakuplja udarne priče i postove na blogovima najboljih nezavisnih reportera na internetu. Međutim, sajt se ne bi samo ograničavao na sakupljanje priča, kolektiv planira da oko sebe sakupi i nezavisne novinare i reportere koji će učestvovati u važnim događajima i izvještavati o njima.

Bonus video: