Samsungova Serija 7 Chronos, izbor profesionalaca

Samsungova proizvodna linija bez premca ,Serija 7, nudi profesionalne performanse, ekran osjetljiv na dodir i besprekorne multimedijalne mogućnosti
3 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2013. 20:58h

Samsungova proizvodna linija bez premca ,Serija 7, nudi profesionalne performanse, ekran osetljiv na dodir i besprekorne multimedijalne mogućnosti sa uvećanom mobilnošću.

Nudeći profesionalne performanse u tanjem i lakšem obliku, nova Serija 7 Chronos pruža profesionalnim korisnicima veće mogućnosti tokom rada i novo softversko rješenje RAMaccelerator koje pruža za 150 procenata veću brzinu pretraživanja i rada aplikacija koristeći postojeću memoriju. Multi-tač sa deset prstiju poboljšava ukupno iskustvo, jer dopušta korisniku da istovremeno stupi u direktnu interakciju sa ekranom, kao i sa tač- pedom i tastaturom.

Sa kućištem kompletno izrađenim od aluminijuma, nova Serija 7 Chronos ima isti „DNK“ dizajna kao i njegov prethodnik pri čemu posjeduje moćan Intelov procesor sa četiri jezgra sa do 16GB memorije, do 1TB prostora na hard disku za skladištenje podataka i eksternom grafičkom kartom sa memorijom od 2GB. Sve to je spakovano u tanko kućište debljine samo 20.9mm (0.82 inča).

Serija 7 Chronos omogućava stvaranje kompleksnih sadržaja za profesionalnu upotrebu sa većom efikasnošću i produktivnošću, na bilo kom mjestu i u bilo koje vrijeme. Kreirana da zadovolji zahtjeve i potrebe profesionalaca, nova Serija 7 Chronos posjeduje visoku rezoluciju, ful HD displej (1920×1080), bogat zvuk sa optimizovanim JBL®zvučnicima, boljom grafikom i dužim trajanjem baterije, do 11 sati, što sve skupa omogućava da ovaj računar bude sposoban da izvrši najkompleksnije zadatke.

Ovaj laptop se aktivira za dvije sekunde, sistem se podiže za manje od 12 sekundi, što znači da će biti spreman da u gotovo istom trenutku omogući pristup svemu što je korisniku potrebno za ozbiljan posao.

Galerija

Bonus video: