Na M:tel konkurs za izradu aplikacija dosad stiglo 1.000 radova

"Veoma smo zadovoljni dosadašnjim odzivom, jer se oko 1.000 učesnika već prijavilo na konkurs i trenutno kreiraju aplikacije"
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2012. 16:12h

U prvih 15 dana M:telovog konkursa za izradu najbolje mobilne aplikacije pristiglo je oko 1.000 radova, a u kompaniji očekuju da će taj broj biti višestruko veći do kraja takmičenja, 7. februara naredne godine, saopšteno je “Vijestima" iz te kompanije.

Učesnici na konkursu mogu biti svi građani, a aplikacije se izrađuju pomoću online alata App Builder, koji je dostupan na web stranici kompanije mtel.me. Izrađene aplikacije mogu da se koriste na svim mobilnim platformama (iOS, Android, Windows Mobile i Bada).

“Koristeći naprednije alate App Buildera, koji su takođe jednostavni za korišćenje i prijavljivanjem aplikacija (maksimalno do 20 po jednom učesniku) za “M:tel App Builder ligu”, učesnici takmičenja imaju šansu da osvoje neku od super nagrada: Samsung Galaxy S III, Galaxy Note ili Samsung Galaxy S II.

Pored ovih nagrada, kompanija M:tel odabraće pet takmičara i ponuditi im saradnju na promociji servisa “M:tel App Builder”, podsjetili su iz kompanije.

Nagrade se dodjeljuju za prva tri mjesta u tri kategorije, ito najbolje adaptirani web sajt, najbolji dizajn i najbolja ideja, koje će ocjenjivati komisija, a biće izabrana i najbolja aplikacija prema glasovima korisnika aplikacije, čiji će autor dobiti Samsung Galaxy Tab. Svaka prijavljena aplikacija, koja bude odobrena, imaće svoju stranu na sajtu, tako da korisnici koji preuzmu aplikaciju mogu i da je ocjenjuju.

“Veoma smo zadovoljni dosadašnjim odzivom, jer se oko 1.000 učesnika već prijavilo na konkurs i trenutno kreiraju aplikacije. Mnoge su već prihvaćene od strane komisije, a neke od njih možete i pogledati na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje”, rekli su nam iz M:tela.

Bonus video: