sedam dana probe

Microsoft Crna Gora i Grifon obezbijedili testiranje Windows 8 OS

Posjetioci će biti u mogućnosti da testiraju i Windows Phone 8X by HTC, koji će ekskluzivno moći da se nabavi u Crnogorskom telekomu od 30. novembra
2 komentar(a)
Ažurirano: 22.11.2012. 13:53h

Microsoft će u periodu od 23. do 30. novembra, u Grifon Computers u Delta Sitiju, crnogorskim korisnicima omogućiti testiranje novog operativnog sistema Windows 8.

Za vrijeme sedmodnevne promocije, svi posjetioci će moći da isprobaju novu Microsoftovu platformu, uvjeriti se u brojne aplikacione prednosti i hardverske mogućnosti Windows 8.

Biće u mogućnosti i da testiraju Windows Phone 8X by HTC, koji će ekskluzivno moći da se nabavi u Crnogorskom telekomu od 30. novembra.

Windows 8 je dostupan svim korisnicima širom svijeta od kraja oktobra i nudi redizajnirani ultra-moderan metro izgled operativnog sistema, širok spektar aplikacija uz veliko otvaranje Windows Storea koji je trenutno dostupan na više od 1.000 sertifikovanih Windows 8 PC i tablet uređaja.

Novi operativni sistem globalno je dostupan u dvije verzije, Windows 8 i Windows 8 Pro. Takođe, za biznis korisnike, Windows 8 nudi nove opcije koje omogućavaju veću mobilnost i produktivnost u pokretu: Windows to Go, Direct Access, Branch Cache, kao i unaprijeđeni end-to-end sistem zaštite uz koji će podaci korisnika biti daleko bezbjedniji nego do sada.

Windows 8 je dostupan svim korisnicima širom svijeta od kraja oktobra i nudi redizajnirani ultra-moderan metro izgled operativnog sistema, širok spektar aplikacija uz veliko otvaranje Windows Storea koji je trenutno dostupan na više od 1.000 sertifikovanih Windows 8 PC i tablet uređaja

Novi Windows 8, donosi brzo i tečno iskustvo u korišćenju Start ekrana koji korisnicima pruža priliku da samo jednim klikom dođu do željenog sadržaja. Takođe, tu je i novi Internet Explorer 10 koji savršeno radi na dodir, a kreiran je na Cloud platformi uz pomoć SkyDrive tehnologije.

Osim kupovinom novih uređaja, korisnici širom svijeta su do kraja januara u prilici da dođu do novog Windows 8 unaprijeđivanjem svojih PC uređaja koji imaju Windows XP, Windows Vista ili Windows 7 preuzimanjem Windows 8 Pro operativnog sistema.

Windows 8 je dostupan za preuzimanje sa interneta na 37 jezika i preko 140 svjetskih tržišta. Korisnici sve informacije o novom operativnom sistemu mogu dobiti OVDJE >>>

Preporučujemo za Vas