VOŽNJA BEZ KAZNI

Aplikacija koja vam pokazuje gdje su locirane saobraćajne patrole

739 pregleda 0 komentar(a)
Moja patrola, Foto: Promo
Moja patrola, Foto: Promo
Ažurirano: 31.01.2019. 10:10h

Zaustavljanje od strane saobraćajne policije nikad nije prijatno iskustvo. Čak i da niste napravili nikakav saobraćajni prekršaj, može da se desi da dobijete kaznu zbog sijalice u faru koja ne radi, neprodužene vozačke dozvole ili neodgovarajuće prve pomoći. Iz tog razloga, velika većina vozača ne voli bliske susrete sa saobraćajnim patrolama i po mogućstvu bi željela da ih izbjegne.

U tome vam može pomoći mobilna aplikacija Moja Patrola.

Šta je Moja Patrola?

Moja Patrola je mobilna aplikacija lansirana od strane tima koji stoji iza portala gdeizaci.com i autobuskiprevoz.com, a koja vam u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, u realnom vremenu i na potpuno legalan način. Tu su i dodatne opcije Mapa sigurnog kretanja i Potencijalne patrole.

U Srbiji je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija, sa preko 100.000 registrovanih korisnika. Od sada je možete koristiti i u Crnoj Gori.

Kako funkcioniše Moja Patrola?

Princip rada Moje Patrole vrlo je jednostavan - ko primijeti patrolu, samo jednim klikom prijavi njenu lokaciju. Korisnici dobijaju obavještenja o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može da potvrdi ili negira lokaciju patrole.

Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

Cilj aplikacije

S obzirom da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da se korisnici međusobno ispomažu pružajući što tačnije informacije.

Svaki glas se bilježi, pa ukoliko ste dali istinite informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije i prijave smanjuju je. Aplikacija obavještava korisnike i o tačnosti svake informacije.

Aplikacija “Moja Patrola” je veoma korisna i pouzdana, a u to se možete uvjeriti ako je instalirate i to potpuno besplatno.

Link za preuzimanje aplikacije: Moja Patrola

[PROMO]