Tvoja karta za svijet

Nakon potrošene internet kvote definisane m:roaming data tiketom, Internet se ukida do isteka validnosti tiketa, a korisniku se ostavlja mogućnost da u tom periodu kupi/aktivira novi m:roaming data tiket. Nakon isteka validnosti mroming data tiketa, data saobraćaj se tarifira po standardnom cjenovniku, a tarifiranje se vrši na 100 KB
504 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 05.06.2018. 15:38h

Od sjutra svi postpaid korisnici m:tel-a mogu da putuju svijetom i ne brini za troškove Interneta! Na kojem god meridijanu da se nalaze, ne moraju da vode računa o mreži – uz m:roming data tikete mogu da surfuju kao kod kuće.

Novi m:roaming data tiketi se uvode za potrošnju u Evropi (osim Makedonije), Turskoj, SAD, Kanadi i Kini po sljedećim uslovima:

1. mroming DATA tiket 3 dana (256MB)- 4.9 eura

2. mroming DATA tiket 7 dana (512MB)-8.9 eura

3. mroming DATA tiket 15dana ( 1GB) - 16.9 eura

Tiketi se mogu aktivirati na sljedeći način:

putem USSD menija: pozivom na broj *105#;

slanjem SMS poruke ,,DATARO3“ na 14555 za aktiviranje trodnevnog tiketa, ,,DATARO7“ na 14555 za aktiviranje sedmodnevnog tiketa ili ,,DATARO15“ na 14555 za aktiviranje petnaestodnevnog tiketa;

pozivom Call Centra na +3821600 ili

pozivom Key Account menadžera (za biznis korisnike)

M: roaming DATA tiketi su namijenjeni svim postpaid korisnicima , kao rezidencijalnim tako i biznis korsnicima.

Naglašavamo da sve ponude važe od trenutka aktivacije i to:

3-dnevni tiket –dan aktivacije i 3 cijela dana;

7-dnevni tiket – dan aktivacije i 7 cijelih dana;

15-dnevni tiket – dan aktivacije i 15 cijelih dana;

Nakon potrošene internet kvote definisane m:roaming data tiketom, Internet se ukida do isteka validnosti tiketa, a korisniku se ostavlja mogućnost da u tom periodu kupi/aktivira novi m:roaming data tiket. Nakon isteka validnosti mroming data tiketa, data saobraćaj se tarifira po standardnom cjenovniku, a tarifiranje se vrši na 100 KB.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.