Besplatan surf kroz Mosquito za Telenor korisnike

Telenor želi da podršku razvoju lokalnih aplikacija i servisa prilagođenih za upotrebu na mobilinim uređajima
1 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2012. 12:36h

Telenor je u saradnji sa kompanijom Fleka korisnicima te mreže omogućio besplatno preuzimanje podataka sa aplikacije Mosquito.

Mosquito Android aplikacija omogućava korisnicima da se informišu o aktuelnim dešavanjima, mjestima za izlazak, restoranima. Takođe, omogućava naručivanje taksija i plaćanje parkinga SMS-om u gradovima u kojima taj servis postoji… Korisnici takođe dobijaju informaciju o udaljenosti određenog mjesta u zavisnosti od toga gdje se nalaze, kao i upute dolaska do istog. Korisnici mogu da ocijene mjesta i dešavanja i ostave svoje utiske za buduće posjetioce. Za preuzimanje aplikacije sa pametnih telefona treba posjetiti stranicu http://mq.to/apps.

Korisnici koji nemaju Android telefone imaju mogućnost pristupa aplikaciji kroz wap portal (http://m.mosquito.me), gdje će pored osnovnih informacija dobiti i vremensku prognozu.

Nakon preuzimanja aplikacije, sav Internet saobraćaj koji generišu Mosquito aplikacija, odnosno pristupanje kroz wap portal, potpuno je besplatan.

"Telenor želi da podršku razvoju lokalnih aplikacija i servisa prilagođenih za upotrebu na mobilinim uređajima, i na taj način doprinese široj primjeni mobilnog Interneta", istakao je Brano Đurović, direktor Interneta i digitalnih servisa.

Bonus video: