Mogućnost uštede do 120 eura uz aktuelnu promotivnu ponudu

Magenta 1 nudi najbolju kombinaciju servisa mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta, objedinjenih u jednom paketu. Zahvaljujući novoj ponudi, korisnici L i XL paketa će na raspolaganju imati mnogo više povoljnosti, po istoj cijeni
206 pregleda 0 komentar(a)
Magenta 1, Foto: Telekom
Magenta 1, Foto: Telekom
Ažurirano: 31.05.2018. 08:02h

Crnogorski Telekom je predstavio unaprijeđenu Magenta 1 ponudu koja donosi brojne pogodnosti, uključujući i 10 do 50 puta više interneta na mobilnom broju, kao i znatno više minuta za opuštene razgovore ka drugim mrežama.

Magenta 1 nudi najbolju kombinaciju servisa mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta, objedinjenih u jednom paketu. Zahvaljujući novoj ponudi, korisnici L i XL paketa će na raspolaganju imati mnogo više povoljnosti, po istoj cijeni.

Tako na primjer, u paketu Magenta 1 XL je sada uključeno 50 puta više interneta na mobilnom broju (100 GB umjesto dosadašnjih 2GB), odvojeni minuti za razgovore ka drugim mobilnim mrežama (500 minuta za razgovore ka ostalim mrežama u CG umjesto dosadašnjih 200 prema svim mrežama) i 25 puta više sms-ova (5000 sms-ova umjesto dosadašnjih 200). Tu su i neograničeni pozivi u Telekom mobilnoj i fiksnoj mreži, i preko 180 kanala na dva Extra TV uređaja.

Novina u ponudi su i dodaci za povećanje brzine interneta (cijena od 1.99 do 9.99 eur, zavisno od tehnologije), koji su u paketima Magenta 1 L i XL besplatni. To znači da korisnici optike brzinu interneta mogu povećati do 200 Mbps u paketu XL i do 100 Mbps u paketu L.

Osim toga, korisnici svih paketa dobijaju besplatno Extra TV Mobile aplikaciju, koja omogućava gledanje omiljenih TV sadržaja na tri dodatna uredjaja, gdje god da se nalaze.

Jedna od inovacija u ponudi, u skladu sa zahtjevima korisnika, je i uvođenje novog, jeftinijeg paketa, Magenta 1 M, koji uključuje Extra TV Start i Arena paket, ETV aplikaciju, internet brzne do 40 Mbps, kao i po 2,000 minuta za razgovore sa fiksnog telefona prema mobilnoj i fiknoj mreži Telekoma. Uz to, za mobilni broj uključen u paket na raspolaganju su neograničeni razgovori u Telekom mreži, 50 minuta za pozive ka drugim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 1GB za internet na telefonu. Mjesečna pretplata za M paket iznosi 29,90 eura sa PDV-om.

„Magenta 1 je jedan od naših najpopularnijih proizvoda o čemu najbolje svjedoči broj korisnika koji je u stalnom porastu. Oko 28 000 pretplatnika koristi našu Magentu 1, pa s razlogom možemo reći da su korisnici prepoznali da je ovaj servis najbolje iz svijeta mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta. Ponudu kontinuirano unaprjeđujemo, jer želimo u potpunosti da ispunimo očekivanja naših korisnika u pogledu superiornog iskustva komunikacije i zabave“– izjavila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Ponuda važi za nove korisnike, kao i postojeće koji produže ugovor na 24 mjeseca. Za nove korisnike interneta ili Extra TV-a u toku je promotivni popust na pretplatu od 10% do 20% u zavisnosti dodaje li korisnik jedan ili oba servisa. Popust se obračunava tokom prvih 12 mjeseci, što daje mogućnost uštede i do 120 eura na godišnjem nivou. Promo ponuda važi 3 mjeseca.

Detaljne informacije o novoj Magenta 1 ponudi dostupne su na telekom.me