Berane: Radovi na spajanju zaobilaznice gotovi za 15-ak dana

U toku su radovi na kružnom toku i po najavama izvođača radova, očekujemo da bi završetak obilaznice u potpunosti trebalo da bude gotov u narednih 10 do 15 dana”, rekao je Vešović
471 pregleda 3 komentar(a)
zaobilaznica Berane, Foto: Tufik Softić
zaobilaznica Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 09.11.2018. 16:01h

Radovi na spajanju zaobilaznice, od takozvane Žute zgrade u ulici VIII Crnogorske brigade, sa gradskim mostom i izgradnja kružnog toka prema najavama biće završeni za petnaestak dana.

“Dokumentacijom je predviđeno izgradnja gradske saobraćajnice - obilaznice sa pješačkim stazama dvostrano i sa kružnim tokom kod mosta Nike Strugara”, kazao je direktor Agencije za izgradnju i razvoj Berana Miro Vešović.

On je objasnio da je u okviru projekta predviđeno i postavljanje led rasvjete, čitavom dužinom novozgrađene trase zaobilaznice.

“U toku su radovi na kružnom toku i po najavama izvođača radova, očekujemo da bi završetak obilaznice u potpunosti trebalo da bude gotov u narednih 10 do 15 dana”, rekao je Vešović

Radovi na ovom dijelu počeli su junu ove godine, a njihovim završetkom biće produžen prvi dio zaobilaznice dužine 3,5 km koji je napravljen prije više od 10 godina.

Investitor radova na ovom potezu zaobilaznice je Direkcija javnih radova Crne Gore, dok je izvođač radova d.o.o.Tošković iz Podgorice.

Projektnu dokumentaciju je obezbijedila Agencija za izgradnju i razvoj i Opština Berane.

Bonus video: