Mobilna aplikacija za one koji "ljubave" na daljinu

Umjesto da ostaju u kontaktu sa mnogo ljudi, koncet ove aplikacije podrazumijeva da njeni korisnici budu na vezi sa samo jednom osobom
124 pregleda 0 komentar(a)
Ljubav, telefon, Foto: Shutterstock.com
Ljubav, telefon, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 24.03.2012. 10:17h

Oleg Kostour je iz Kanade preselio u Mountain View kako bi radio na razvoju 3D softvera. Umjesto toga, razvio je aplikaciju koja mu je omogućila da ostane u kontaktu sa djevojkom koja je ostala u Kanadi.

Pair aplikacija, koja se u Apple Store pojavila nedavno, omogućava jednostavnu razmjenu SMS poruka, fotografija, videa i lokacija za parove, a sva komunikacija je privatna.

"Razmišljao sam šta se može učiniti onda kad smo daleko jedno od drugog možemo da prevaziđemo taj osjećaj", kaže autor aplikacije.

Aplikacija sadrži i opciju "thumb poljubac" koja vibrira kad oba korisnika dodiruju isto mjesto na displeju.

Umjesto da ostaju u kontaktu sa mnogo ljudi, koncet ove aplikacije podrazumijeva da njeni korisnici budu na vezi sa samo jednom osobom.

Kako bi aplikaciju bilo moguće koristiti, neophodno je upariti se sa drugim korisnickom, odnosno osobom sa kojom ste u vezi. U slučaju povezivanja sa nekim drugim, dešava se raskidanje veze sa već uparenim korisnikom. Pošteno.

Ova aplikacija omogućava više usluga na jednom mjestu, pa tako korisnik ne mora da instalira i Skype da bi se čuo sa dragom osobom, da koristi aplikaciju za razmjenu SMS-ova - Pair aplikacija je, kaže autor, jedinstven portal za komunikaciju.

Bonus video: