Facebook bio nedostupan zbog tehničkih problema

Društvena mreža Facebook je imala problema u više zemalja. Problem je počeo oko šest sati jutros, a stvari su se popravile oko devet
0 komentar(a)
Facebook, Foto: Shutterstock.com
Facebook, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 07.03.2012. 13:05h

Društvena mreža Facebook je jutros više sati bila nedostupna zbog tehničkih problema.

"Danas smo imali tehničkih problema zbog kojih je Facebook bio nedostupan brojnim korisnicima. Problem je riješen i sada bi trebalo da svi mogu bez problema da se povežu na svoj profil. Izvinjavamo se", navodi se u kratkom saopštenju kompanije.

Društvena mreža Facebook je imala problema u više zemalja. Problem je počeo oko šest sati jutros, a stvari su se popravile oko devet.

Portal ZDNet je ranije danas preniso da velik broj korisnika Facebooka iz Albanije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Kipra, Estonije, Francuske, Njemačke, Mađarske, Islanda, Izraela, Italije, Norveške, Holandije, Rusije, Švedske, Švajcarske, Ukrajine i Veliek Britanije danas nisu uspjeli da pristupe svojim profilima na toj mreži. Takođe, na listi su i korisnici iz Egipta, Pakistana, Gane, Južne Afrike, te Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mrežom su se širile i glasine da bi nedostupnost Facebooka mogla da bude djelo Anonimnih, koji žele da se osvete za hapšenja svojih članova i izdaju jednog od najpoznatijih hakera.

Upućeni su, međutim, naveli da je taj scenario malo vjerovatan, jer su oni više puta objavili da ne žele da unište kanale komunikacije koje i sami koriste.

Bonus video: