Objavljena nova verzija Android aplikacije Vijesti, moguć unos komentara

Android i iOS aplikacije omogućavaju čitanje najsvježijih vijesti sa portala "Vijesti" putem mobilnih uređaja
463 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2012. 08:56h

Objavljena je nova verzija Android aplikacije "Vijesti", a za desetak dana se očekuje i nova verzija za iOS (iPhone i iPad uređaji).

Ove aplikacije omogućavaju čitanje najsvježijih vijesti sa portala "Vijesti" putem mobilnih uređaja.

Nova Android verzija je redizajnirana, sređeni su grafički elementi tako da oni sada imaju ljepši i kompaktiniji izgled. Izmijenjen je i način navigacije kroz aplikaciju sa dodatkom glavnog menija na lijevoj strani iz kojeg se lako stiže do svih djelova aplikacije.

U novoj verziji je dodata i mogućnost registracije korisnika, te logovanje, što sada omogućava korisnicima da kroz ovu aplikaciju postavljaju i komentare na objavljene sadržaje. Dodana je i mogućnost ocjenjivanja već objavljenih komentara.

Čitaoci sada kroz Android aplikaciju direktno mogu da šalju svoje vijesti - ono što su primijetili, a misle da treba da znaju i drugi (Čitalac reporter).

Omogućeno je i dijeljenje sadržaja, zasad samo preko Facebook mreže i e-maila. Android aplikacija je rađena za telefone, ne za tablet uređaje.

Android i iOS aplikacije "Vijesti" izrađuje Fleka. Za sve komentare, ideje, sugestije, pohvale i kritike, pišite na appsupport@vijesti.me.

Cilj je da aplikaciju kroz verzije učinimo što boljom vodeći se i vašim idejama.

Android aplikacija je dostupna u Android Marketu.

Bonus video: