Park na Ćemovskom polju kao iz horor filmova

"Da li bi pustili dijete da se igra u ovom parku, da li bi organizovali roštilj s prijateljima ili igrali fudbala u ladovini ovih borova?", pitao je Pejović
115 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.01.2012. 19:03h

Čitalac reporter "Vijesti" Boban Pejović poslao je fotografije parka na Ćemovskom polju na kojima se jasno vidi zašta ta zelena površina služi mnogim građanima Podgorice.

Park, prema njegovim riječima mnogi Podgoričani koriste za odlaganje smeća.

Tako oni koji žive u zgradama, kako kaže, i nemaju gdje da zakolju životinje pripremajući zimnicu to odrađuju u parku ispred obližnjih kuća.

"Ostavljajući nam divne uspomene na taj događaj - teleće glave, iznutrice, rogove, papke… Zanatlije, sitni preduzetnici iz cijele Podgorice ovdje bacaju svoje smeće - stakloresci, keramičari,automehaničari… Ako neko čisti dvorište taj otpad sigurno završi ispred naših kuća", kaže Pejović.

On smatra da bi mnogi koristili park ali da je to jednostavno nemoguće.

"Gdje da se igraju djeca iz Proleterske? Da li bi pustili svoje dijete da se igra u ovom parku, da li bi organizovali roštilj s prijateljima u ovom parku, da li bi igrali fudbala u ladovini ovih borova?", pitao je Pejović.

Nadležne službe Glavnog grada su na potezu, a i policija bi mogla da se uključi i pomogne u sprečavanju odlaganja otpada, na mjestima koja nisu predviđena za to.

Galerija

Bonus video: