U M:tel digitalnoj fabrici promovisana nova KissMatch aplikacija

Aplikacija je trenutno dostupna za skidanje samo na adroid platformi, a u dogledno vrijeme će biti dostupna i na IOS-u
216 pregleda 0 komentar(a)
kiss match app, Foto: Printscreen
kiss match app, Foto: Printscreen
Ažurirano: 04.05.2018. 18:41h

U M:tel digitalnoj fabrici večeras je održana promocija nove KissMatch aplikacije. Korisnici su govorili o svom iskustvu u korišćenju aplikacije i kako oni tvrde, ona predstavlja nešto što do sada na našim prostorima nijesu bili u prilici da vide i stoga bi je preporučili svima.

Korisnici KissMatch aplikacije, koji su za sada uglavnom dobi od 18 do 30 godina, tvrde da im se kod aplikacije najviše sviđa elemenat misterije odnosno činjenica da ne mogu vidjeti kompletan profil druge osobe dok im se poljupci ne poklope. Korisnici, između ostalog, tvrde da je aplikacija bolja od Tindera, jedne od najpoznatijih svjetskih dejting aplikacija, što govori da će ona nesumnjivo ubrzo dostići ogromnu popularnost.

Kompanija M:tel ima iskustva sa startapovima budući da je prije par godina investirala u startap TourGuide a investiranje i lansiranje KissMatch će, možemo slobodno reći će biti pun pogodak.

KissMatch je prva aplikacija ove vrste koja kreće sa Balkana. Od prije dvije nedjelje je dostupna za skidanje na Google Play Storu.

Aplikacija je trenutno dostupna za skidanje samo na adroid platformi, a u dogledno vrijeme će biti dostupna i na IOS-u.

Bonus video: