Automati u Delti gutaju novac, a ne pružaju zabavu

Ubacili smo 50 centi koliko je potrebno za igru i bili spremni za vožnju. Međutim, na ekranu se i dalje vrtjela samo uvodna špica i poruka da nismo ubacili novac
73 pregleda 0 komentar(a)
aparati Delta, Foto: Čitalac reporter
aparati Delta, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 10.12.2011. 15:04h

Svoje neprijatno iskustvo iz šoping mola Delta city, čitalac reporter Dražen odlučio je da podjeli sa ostalim čitaocima.

Šetajući kroz Deltu svratio je do igraonice za djecu za koju kaže da "na sve liči samo ne na mjesto" koje pruža zabavu za najmlađe.

"Pored isčupanih tepiha, slomljenih igračaka, u ponudi su još kućica bez prozora i klizaljkai dugi redovi čekanja za 'najinteresantniji' vid zabave...Tu su i 'interesantni' aparati koji izgledaju toliko primamljivo da im nijedno dijete ne može odoljeti. Ubacili smo 50 centi koliko je potrebno za igru i bili spremni za vožnju. Međutim, na ekranu se i dalje vrtjela samo uvodna špica i poruka da nismo ubacili novac. Nadajući se da nas na drugom aparatu očekuje više “sreće” prešli smo na igru vožnje skuterom. Ponovo smo ubacili pare, a one su ostale u aparatu. Od igre i ovog puta ništa", opisuje naš čitalac reporter i dodaje da to nije obična igra na zabavnom aparatu kakvu možete vidjeti u svim sličnim igraonicama već aparat koji radi isključivo za pare.

Bonus video: