Putevi suvi, djelimično smanjena vidljivost na sjeveru

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta
140 pregleda 0 komentar(a)
Vožnja, Crna Gora, Foto: Shutterstock
Vožnja, Crna Gora, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.11.2018. 07:20h

U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća po suvim putevima, a vidljivost je djelimično smanjena na sjeveru, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog mogućih sitnijih odrona.

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog radova na magistralnom putu Žabljak – Pljevlja, na dionici Tmajevci, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: